Už se chystéme do Jihlavy. 18. května tankodrom Pístov - Jihlava.

 
OffROAD Maraton Jihlava 2024
Vyhledat tým podle:
Editace týmů - login: Heslo:
Přihlášení k odběru aktualit
 
ČESKÁ VERZE       ENGLISH VERSION      
výběr ročníku

Partneři:  
Tankodrom Milovice

Banner Baterie

Jeep

D-PERFECT s.r.o.

Zeppelin CZ s.r.o.

Polaris

Sabe

Enduristan

BSB s.r.o.

Birell

ARO Manyjak PRAHA

Šiklův Mlýn

SECTRON

Aktuálně

24. sezónu OffROAD Maratonu odstartovaly v Milovicích čtyřkolky.

Stovka čtyřkolek vtrhla na trať jako vítr. Nejlépe si vedli jezdci na Polarisech Adam Bezděk na prvním a Ilja Kostelník na druhém místě s 95km a Dominik Duroň na třetím místě, všichni z kategorie Mistr Quad 4x4. V první pětce se ale prosadili i Mistr Quad Veterán Radomír Beneš a Mistr Quad SP Matyáš Dostál. Ti všichni najeli 90 km.

Krásné počasí a mírně zalitá trať přivítaly závodníky na prvním letošním závodě. Se staršími juniory stálo na startu 101 odhodlaných závodníků na vyladěných strojích. A bylo vidět, že se přes zimu dobře připravovali. Vyrovnanost dokládají konečné výsledky. Kromě prvních dvou závodníků najelo dalších deset 90km a druhých deset 85km. bednu v kategorii MIstr Quad 4x4 opanovali jezdci na strojích Polaris Scrambler S 1000, Ilja Kostelník z Ústí nad Labem, Adam Bezděk z Otrokovic stejně jako Dominik Duroň. V Mistrech Quad SP byla špička stejně vyrovnaná. První čtyřka měla ujetých stejných 90km. Nejrychlejší Michal Vágner pod vlajkou Galaxy4bike, za ním Láďada Řánek za Čtyřkolky Bavorov racing team a třtí Radek Eiselt pod svojí hlavičkou EISteam. Mistři Veteráni Radomír Beneš a Martin Miřejovský oba za Polaris Otrokovice najeli rovněž 90km. třetí za nimi Dušan Novotný za Kaskadér racing team 5 kol ztratil, stejně jako další tři závodníci.
Ani Pohároví jezdci se neztratili. Pohár SP na bedně znamenalo ujetých 80km. Nejlépe si s tím poradil Jakub Řezníček z Valachia racing team Kašava před Danielem Eiseltem z EISteam. O dvě minuty později projel cílem JIndra Levý ml. z Autoslužeb Horšovský Týn. V Pohárech TR nad 500 zvítězil Jan Brož z POlaris Ústí nad Labem také s 90ti ujetými kilometry. Za ním Jakub Somohýl za Polaris Otrokovice ujel 85km stejně jako třetí Filip Vrba Polaris Ústí nad Labem. Abychom to měli komplet, tak v kategorii Pohár Quad do 500 startovali jen dva jezdci a podělili se takto. První Dominik Mana z Čtyřkolek Tišnov a druhý Michal Kuzník. Byl to krásný závod.
Milovice 2
Milovice 2
Milovce 1
Milovce 1
 

Publikováno: 12.04.2023

<<< zpět na přehled aktualit