Už se chystéme do Jihlavy. 18. května tankodrom Pístov - Jihlava.

 
OffROAD Maraton Jihlava 2024
Vyhledat tým podle:
Editace týmů - login: Heslo:
Přihlášení k odběru aktualit
 
ČESKÁ VERZE       ENGLISH VERSION      
výběr ročníku

Partneři:  
Tankodrom Milovice

Banner Baterie

Jeep

D-PERFECT s.r.o.

Zeppelin CZ s.r.o.

Polaris

Sabe

Enduristan

BSB s.r.o.

Birell

ARO Manyjak PRAHA

Šiklův Mlýn

SECTRON

Aktuálně

Přes dvě stě motorek na startu zahajovacího závodu v Milovicích!

Podle počtu startujících v Milovicích to vypadá, že se vracíme do dob "normálu", kdy na zahajovacím závodě nešlo přejít trať, kolik na ní bylo závodníků.

Trať jsme tomu přizpůsobily, takže necelých 5,5 kilometru bylo tak akorát, aby se závodníci příjemně rozprostřeli po celé délce a krásně si zajezdili a zazávodili. Vlhkost byla tak akorát, takže se neprášilo, během dne párkrát sprchlo, a na začátek sezóny to bylo vlastně úplně super. Závodníkům to vyloženě sedlo. Na špičce ujeli první čtyři jezdci 95 kol. Rozdíl byl jen v časech posledního průjezdu časomírou. Zajímavé je rozložení v absolutním pořadí jednotlivými kategoriemi. Absolutním vítězem se stal Pavel Dvořák z kategorie Mistr Moto Veteran, druhý byl Martin Prokeš z kategorie Mistr Moto E2 a třetím byl Karel Brabec z kategorie Pohár Moto E2. Tady je vidět, že opravdovými mistry jsou všichni. Ve svých kategoriích se stali samozřejmě vítězi. Ale popořadě.

Kategorii Mistr Moto E1 na prvním a druhém místě okupuje AD Halberštat RAC.Ing. TEAM, první Břetislav a druhý Marek Halberštatovi. třetí Jan Nenutil z XT line Racing Team. Mistry Moto E2 dovedl do cíle Martin Prokeš z TJ SOKOL KRÁSNÉ POLE před Jirkou Kelichem z Kestone Racing a Martinem Lepkou z AZ Krakonoš Jilemnice. A s podobným výsledkem dorazila do cíle i nejlepší trojice Mistsrovských veteránů v pořadí Pavel Dvořák za Moto Čert Racing Team před Janem Požárem z Dr.K  racing teamu a Liborem Mařáčkem z Kapybara racing teamu.

I pohároví závodníci dosáhli na 90 ujetých kilometrů. První v Poháru Moto E1 byl nakonec Ondra Mysliveček také z Dr.K racing teamu před Filipem Luterou z LUTCAR a Michalem Buchtou ze Střediska vrcholového sportu Lukov. V kategorii Moto Pohár E2, mimochodem nejpočetnější skupině 52 závodníků, zvítězil Karel Brabec z Drmoulu (s 95 ujetými kilometry), druhý byl Jan Matějka z EMOCC o dvě minutky před Ondřejem Poppem od Polabáků. Abychom to měli komplet, tak kategorii Pohár Veterán přivedl do cíle Jirka Machalický z Fajn Pérování. Za ním se dostal do cíle Marek Dvořák z Brusičů a pak Bronislav Žůrek z Brona WR.

Ta jména si budeme pamatovat a budeme je sledovat na dalších závodech, jak si povedou...

moto 2
moto 2
 

Publikováno: 12.04.2023

<<< zpět na přehled aktualit