Už se chystéme do Jihlavy. 18. května tankodrom Pístov - Jihlava.

 
OffROAD Maraton Jihlava 2024
Vyhledat tým podle:
Editace týmů - login: Heslo:
Přihlášení k odběru aktualit
 
ČESKÁ VERZE       ENGLISH VERSION      
výběr ročníku

Partneři:  
Tankodrom Milovice

Banner Baterie

Jeep

D-PERFECT s.r.o.

Zeppelin CZ s.r.o.

Polaris

Sabe

Enduristan

BSB s.r.o.

Birell

ARO Manyjak PRAHA

Šiklův Mlýn

Zikmund Trading Agency

Aktuálně

Pro auta jsme nachystali novinku.

Kategorii nejmenších vozů jsme přejmenovali na Auta Speciál Lehké Buggy a připravili jsme pro ně samostatný start.

Novinka se ujala a jako když se střelí do hejna vrabců, jen se po nich na startu zaprášilo. Vozy v ostatních kategoriích respektive jejich posádky musely chvilku počkat než sedla posekaná tráva hlína kameny a prach, aby mohly také čistě odstartovat.
Buggyn bylo na startu 9, takže si zaslouží pozornost a také zvítezily absolutně. První tři stroje absolutně byly právě Lehké Buggy. Ale hned za ně se natlačil Defender Offroad Team se svým Land Roverem Defenderem. Nejrychlejším strojem ve čtyřhodinovce aut byl Polaris týmu Polaris Racing Crew, Czech Rep. v čele s Rosťou Plným. Za ním dva stroje Can Am Maverick z týmu Quadservis Špak - Solitera a to III a pak II.
Speciály do dvou litrů měly zastoupení pouze na druhém místě ENJOY Motorsport na Suzuki Jimny a na místě prvním Wings Team 144 s Vitarou. O poznání lepší to bylo v Amaterech, kde třetí přijel Manyjak-Jurda Team před RO - Teamem, oba na dvouapůl litrovém ARO. Na prvního OffROAD Team FABIO, který sedlá Mitsubishi 3,2 tentokráte s rozdílem tří respektive čtyř kol nestačili. A v nejsilnější kategorii Auta Speciál nad 2 litry si pro 10 bodů za třetí místo přijel Brouk Wings Teamu. Druhé místo obsadil KB Systém Offroad Team s vozem Batmobil 4,2. Ano, není to chyba v zápisu. KB Systém opravdu "koupil" tento populární vůz i s pilotem Matějem Šrajerem. Doufejme, že z toho bude oboustranně spokojená spolupráce -:). Ale tentokrát nejlepší byl oranžový ďábel Land Rover Defender 90 Defender Teamu Libora Vlasáka. Po dlouhé době se dočkal stupně nejvyššího. Tedy gratulujeme a těšíme se na obhajobu v Janovicích.
auta
auta
 

Publikováno: 13.04.2023

<<< zpět na přehled aktualit