Ze země už lezou jarní kytky. Je na čase, aby vylezli offroaďáci!!! Už se to blíží 23.3. Milovice.

 
OffROAD Maraton Janovice
Vyhledat tým podle:
Editace týmů - login: Heslo:
Přihlášení k odběru aktualit
 
ČESKÁ VERZE       ENGLISH VERSION      
výběr ročníku

Partneři:  
Tankodrom Milovice

Banner Baterie

Jeep

D-PERFECT s.r.o.

Zeppelin CZ s.r.o.

Polaris

Sabe

Enduristan

BSB s.r.o.

Birell

ARO Manyjak PRAHA

Šiklův Mlýn

SECTRON

Aktuálně

Závod motorek byl v Janovicích nad očekávání.

Zatímco jiné závody byly kvůli počasí zrušeny, k nám do Janovic přijelo na 140 motorkářů, žhavích na pořádný offroadový závod.

Motorky v Janovicích startovaly první. Mnozí se zamýšleli nad pouhými dvěma hodinami závodu, ale pak se ukázalo, že to bylo i tak docela dost. Bahno a voda byly všude. Ale motorkáři to dávali statečně! Mezi stočtyřicítkou startujících excelovali jezdci kategorie Mistr Moto E2. Prvních 7 závodníků absolutně bylo púrávě z této kategorie. Na bedně třetí Rychard Trš (Stolní Společnost), druhý Jan Matějka (Petrovice) a první Radek Bezděk (Czech Enduro Team). Za nimi nejlepší Mistr Moto EVet Libor Mařáček (Kapybara Racing Team). Ondřej Mysliveček (Dr.K Racing Team), nejlepším Pohár Moto E1, byl celkově až 8., až za ním nejlepší Mistr Moto E1 Jakub Zábranský (Kapybara Racing Team). A moc pěkně se to promíchalo i dále, protože další v pořadí, tedy 10. celkově byl nejlepší jezdec kategorie Pohár Moto EVet. A do kompletu nám schází vítěz Pohár Moto E2, kterým se stal zaslouženě Karel Brabec (Drmoulskej) na absolutně 13. místě.
Vzhledem k tomu, že nám systém už odmítá komunikovat s více fotkami, tak krásné obrázky Jirky Jonáše najdete zde https://eu.zonerama.com/PressFotoServis/646111

20230415_0043
20230415_0043
 

Publikováno: 18.04.2023

<<< zpět na přehled aktualit