Už se chystéme do Jihlavy. 18. května tankodrom Pístov - Jihlava.

 
OffROAD Maraton Jihlava 2024
Vyhledat tým podle:
Editace týmů - login: Heslo:
Přihlášení k odběru aktualit
 
ČESKÁ VERZE       ENGLISH VERSION      
výběr ročníku

Partneři:  
Tankodrom Milovice

Banner Baterie

Jeep

D-PERFECT s.r.o.

Zeppelin CZ s.r.o.

Polaris

Sabe

Enduristan

BSB s.r.o.

Birell

ARO Manyjak PRAHA

Šiklův Mlýn

SECTRON

Aktuálně

Příjezd do Janovic!!!

Příjezd a obslužnost bude letos v Janovicích trochu jiná. Dejte pozor kudy máte přijet, HLAVNĚ V SOBOTU!!!

V těsném sousedství OffROAD Maratonu se letos jede Rally Šumava, takže na to musíme dávat pozor a přizpůsobit příjezd do prostoru. Jedná se o SOBOTNÍ provoz!!!

Tedy v pátek můžete přijet normálně tak, jako jste jezdili v minulých letech, ve směru od Klatov projedete Janovicemi až na konec a tam na novém kruháku zahnete doleva, podél kasáren, a za nimi před zatáčkou doleva na mostek (už mimo silnici) do prostoru na panelku, po ní se ztočíte doprava (jinak to nejde), přejedete jednu křižovatku (kde byste doleva za chvíli v kopci křižovali naší trať) a pokračujete rovně dál a za mírným ztočením doleva je vjezd přes otevřenou závodu rovnou do depa (a ke do spodní části trati u startu). Nad depem pak jako vždy najdete catering a přejímky (otevřené od 18hod). Tuto cestu doporučujeme všem hodně velkým soupravám a autobusům! Protože cesta druhou stranou je úzká a bývá dost zarostlá (budeme ji prořezávat, ale jistota je jistota).

Kdo pojede v sobotu ráno a přes den, tak už se ke kasárnám nedostane, celá tamní silnice bude uzavřena a přímo na panelce a mostku povede RZ Rally Šumava!!! Takže my se budeme pohybovat pouze jedinou přístupovou cestou a to je Klatovy - Janovice, v půli obce odbočka doleva a dokopce směr hrad Klenová!!! Nesnažte se hledat cestu zadem do Klenové, mohli byste rovněž narazit na neprůjezdnou oblast! Těsně před vrcholem je odbočka doprava dolu do areálu závodiště. Tato odbočka je úzká, bude zde zajištěna kyvadlová doprava. Dbejte pokynů ostrahy a cedulí. Stejnou cestou se bude během dne i odjíždět. Uzávěrka končí předběžně cca v 18hod, takže po závodu AUT už budeme moci odjíždět normálně oběmi cestami.

Pokud zůstanete do neděle, tak pak už je to bez omezení.

Těšíme se na vás.
příjezd z Janovic s vykřičníkem
příjezd z Janovic s vykřičníkem
příjezd z Janovic
příjezd z Janovic
příjezd od Klatov
příjezd od Klatov
detailní příjezdová mapa
detailní příjezdová mapa
 
 

Publikováno: 18.04.2024

<<< zpět na přehled aktualit