.

 
OffROAD Maraton Janovice
Vyhledat tým podle:
Editace týmů - login: Heslo:
Přihlášení k odběru aktualit
 
ČESKÁ VERZE       ENGLISH VERSION      
výběr ročníku

Partneři:  
Tankodrom Milovice

Banner Baterie

Jeep

D-PERFECT s.r.o.

Zeppelin CZ s.r.o.

Polaris

Sabe

Enduristan

BSB s.r.o.

Birell

ARO Manyjak PRAHA

Šiklův Mlýn

SkyBell

Aktuálně

Info k SECTRON Offroad Maratonu 17.10.

SECTRON Offroad Maraton ve Vroutku u Podbořan je stále nejistý, jako všechno kolem nás. Ale není zrušený.

Stále jednáme s příslušnou hygienickou stanicí o možnostech a podmínkách realizace tohoto závodu. Shodli jsme se, že jsme schopní nastavit podmínky a pravidla tak, abychom splnili všechna nařízení a hlavně abychom minimalizovali možnost rozšiřování infekce covid-19. Ostatně bez diváků, s rozděleným depem a upravenými podmínkami jsme si to už vyzkoušeli v Dobřanech.

Nyní je ale situace přece jen jiná a rychle se mění. To byla také první slova paní hygieničky, že změna se může udát kdykoliv. Musím jí dát za pravdu, protože včera jsem si byl skoro jistý, že vše zvládneme. Ale když dnes vidím aktuální čísla a avizované přitvrzování, mám strach, že všechna naše příprava byla k ničemu a budeme zrušeni stejně jako jiné hromadné sportovní a kulturní akce. Přeci jen je třeba se na vše dívat reálně, ať už si o aktuálním dění myslíme cokoliv. Na jaře jsme v republice ani zdaleka nedosahovali takových čísel a všichni jsme chodili po ulicích v rouškách, nebo byli zalezlí doma...

Inu, nikdo není prorokem. Sledujte dál náš web a FB stránky, budeme vás informovat hned, jak budeme mít relevantní zprávy.

Ondra Nachtigall 
Maraton_2020_Sectron
Maraton_2020_Sectron


 

Publikováno: 07.10.2020

<<< zpět na přehled aktualit