Už se chystéme do Jihlavy. 18. května tankodrom Pístov - Jihlava.

 
OffROAD Maraton Jihlava 2024
Vyhledat tým podle:
Editace týmů - login: Heslo:
Přihlášení k odběru aktualit
 
ČESKÁ VERZE       ENGLISH VERSION      
výběr ročníku

Partneři:  
Tankodrom Milovice

Banner Baterie

Jeep

D-PERFECT s.r.o.

Zeppelin CZ s.r.o.

Polaris

Sabe

Enduristan

BSB s.r.o.

Birell

ARO Manyjak PRAHA

Šiklův Mlýn

SkyBell

Aktuálně

Letošní sezona předčasně skončila

Přátelé, kamarádi, závodníci. My vám ty medaile nepřivezeme. Závod v Šiklově Mlýně nebude.

Dovolte mi předchozími slovy trochu odlehčit současnou zoufalou situaci ve společnosti. Ale veškerá naše očekávání zlepšení jsou mimo. Epidemiologický semafor jsme vyměnili za PSA, ale stále nikam nevede. Vyhlížený třetí stupeň nám stejně nepřináší takové uvolnění, abychom mohli, i za dodržení různých omezení, závod standardně odjet. O sportovních parametrech PSA se teprve bude jednat. Ovšem přemýšlí se nad nimi z úhlu pohledu fotbalu a hokeje. A vedle toho je předpovídaný posun na třetí stupeň zatím ve hvězdách. Asi jste si všimli, že jeden ministr říká "odbrzdíme" a druhý "raději podřadíme". K tomu zveřejňovaná čísla rozhodně nenasvědčují, že by se mělo uvolňovat. Reálně budeme rádi, když v klidu prožijeme Vánoce.

Je mi to neobyčejně líto, ale musím tímto definitivně zrušit i poslední letošní závod a odpískat celou sezónu. S lehkým úsměvem mě napadá, že třeba bude příští rok také tak vydařený jako letošní a budeme moci sečíst a vyhlásit výsledky obou ročníků jako jeden. :-) Ale je to spíš zoufalství, než smích. Nyní nebudeme vyhlašovat nic, ani online, distančně či jakkoliv jinak chcete.

Všem Vám moc děkuji za přízeň a trpělivost. Přeji vám i nám, aby se situace zlepšila a stabilizovala tak, abychom mohli začít dělat to, co máme rádi: Závodit! A ne sedět doma na zadku. My budeme připraveni! Na předpokládaném kalendáři pracujeme a brzy ho zveřejníme.

Za celý realizační tým vám všem, závodníkům, fanouškům a přátelům, přeji hezkou zimu, veselé Vánoce, šťastný Nový rok a příznivý rok 2021. A na jaře (se) uvidíme...

Ondra Nachtigall


 

Publikováno: 25.11.2020

<<< zpět na přehled aktualit